Lev ditt drömliv

Sex steg för att skapa det liv du vill ha

Är du på rätt plats i livet? Funderar du över om du kanske borde göra något annat? Byta jobb? Flytta? Leva på ett annat sätt?

Lever du verkligen det liv du vill leva?

Svarar du "njae, kanske inte riktigt" är du på helt rätt plats! I den här kursen får du hjälp att ta reda på vad just du vill och vilka styrkor och värderingar du har. Dessutom får du verktyg och pepp att förverkliga dina drömmar.

Kanske har du alltid närt en dröm? Att göra något där du, dina styrkor och ditt engagemang får utlopp. Där du får blomma ut i hela din skönhet och förmåga. En dröm som fått stå undan för att du kanske inte trott på den, tror att du inte kan leva på den eller för att den känns omöjlig att nå. Omständigheterna har varit fel eller så har alternativen ändå känts tryggare och bättre. Då är det väl dags att plocka fram drömmen nu? Om inte nu - när?

Eller så känner du att du inte kommer till din rätt där du är – i jobbet eller privat.

Den här kursen är för dig som vill få fatt i dina drömmar och din längtan och utforska hur livet skulle se ut om det vore precis som du vill!

Du får en knuff att tänka på allvar över vad du egentligen vill och börja ta stegen mot det liv du vill leva. Häng med direkt och anmäl dig nu!


Kom igång nu!Drömmar jag har uppfyllt

Vad vill du göra?


Kom igång nu!Kursen Hitta ditt drömliv är en onlinekurs du går helt i dig egen takt när det passar dig via din dator.

Du får du ett program i sex steg med verktyg, frågor och inspiration till tankar som kan föra dig vidare. Du får hjälp att titta på ditt nuläge, utforska dina drömmar, dina styrkor och värderingar. Du får tips på hur du jobbar med förändringar och verktyg att skapa din egen handlingsplan och börja gå mot det liv du egentligen drömmer om.

Totalt är det 15 lektioner, varav några är filmer och andra text och bild.

Du får även flera pdfér att ladda ner och jobba vidare med.

Du går kursen i din egen takt och har tillgång till materialet i ett år.

När du anmält dig får du inloggningsuppgifter och en länk. Det är lätt att följa det pedagogiska upplägget och du behöver inte kunna någon särskild teknik.

Din kursledare


Maria Gerlofson
Maria Gerlofson

Jag har jobbat med personlig utveckling och ledarskap i nära 30 år. Jag är certifierad coach, dramapedagog, civilekonom och skribent. Jag var i flera år chefredaktör på Tidningen PS! Personlig utveckling & psykologi som sedan blev LevaPS!. Jag har också varit coach i Tidningen Hälsa och skriver om aktuella böcker om beteendepsykologi och ledarskap för Tidningen Chef.

Jag har skrivit flera böcker, bland annat Mod- stå upp för dig själv, som kom ut 2010 på Natur & Kultur. Efter att den kom ut har jag föreläst och pratat om mod med mängder av individer och grupper. 2012 utbildade jag mig till ICF certifierad coach och har sedan dess coachat många människor som vill bli modigare på olika sätt. Många av dem jag har mött har varit stressade, det är ett stort hinder för förändring. Därför har också utbildat mig till handledare i stresshantering med ACT, Acceptance & Commitment Therapy. Jag håller regelbundet kurser i stresshantering för grupper ute i olika organisationer.

Jag har även skrivit boken Drömchef eller stressmakare - 9 vägar till hållbart ledarskap, som kom på Libers förlag 2018.

Jag driver företagetAct and Grow och utbildar och coachar individer och grupper i mod, stresshantering och kreativitet. Jag bor i ett hus i Roslagen nära havet!Vanliga frågor


När börjar och slutar kursen?
Kursen startar så snart du betalt och registrerat dig. Du slutar när du vill under det år du har tillgång till kursen.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Du har tillgång till kursen under ett år från det du registrerat dig.
Vad gör jag om jag är missnöjd med kursen?
Vi vill förstås inte att du ska vara missnöjd. Om du kontaktar oss under de första 30 dagarna efter kursstart får du tillbaka pengarna.
Vem kontaktar jag vid frågor?
Hör av dig till [email protected] med dina frågor. Jag svarar så snart jag kan, men jag jobbar sällan helger, kvällar eller semestrar.

Kom igång nu!