Hitta din väg!

Ta reda på vad som är viktigt för dig på riktigt och styr ditt liv dit du vill!

Gör det som får ditt hjärta att sjunga!

Känner du dig osäker på om du är på rätt plats i livet? Finns det en röst inom dig som säger att det finns något annat för dig?

Du känner att något saknas med vet inte vad. Det är bara något som skaver och känns fel. Men så fortsätt du som förr och tiden springer iväg och det är ju ganska bra ändå - eller?

Men nu är det dags för dig att hitta det som passar dig!

Här får du hjälp att hitta rätt

I den här minikursen får du hjälp att ta reda på vad just du vill och vilka styrkor och värderingar du har. Dessutom får du verktyg och pepp att förverkliga dina drömmar.

Det suger att vela och vara missnöjd

Att vela och känna sig osäker tar mycket energi. Det blir lätt en massa ältande och osäkerhet. Kanske hoppar du mellan olika jobb, olika intressen eller olika partner för att inget känns riktigt rätt.

Missnöjet gnager för att du inte riktigt vet vad du vill egentligen - innerst inne.

Du längtar du efter att vara på helt rätt plats - att komma hem. Du vill inte vänta tills du är pensionär med att förverkliga drömmar.

Det är dags nu för dig att leva ditt liv.

För att kunna leva och trivas på riktigt måste du veta vad du gillar och mår bra av. Du behöver ta reda på och lyfta fram dina drömmar, dina styrkor och dina värderingar. Och sedan få stöd i att leva som du lär. Allt det får du i den här kursen!

När sjuksköterskan Bronnie Ware intervjuade människor som låg på dödsbädden om vad de ångrade mest i livet kom detta högst upp: Jag önskar att jag vågat leva ett liv sant mot mig själv – inte ett som andra förväntade sig.

Vänta inte med att leva ditt liv

Det är sorgligt att så många inte vågar vara sanna och äkta - men så behöver det inte vara! Du kan ta kontroll nu och göra det du vill. Det första du behöver är att bli tydlig med vad du vill - och det får du hjälp av i denna kurs! Ta första steget i dag mot det liv som du vill ha! Skaffa dig kursen och börja direkt.


Kom igång nu!Från röra till klarhet på rekordtid!

En otroligt bra kurs som jag gärna tipsar om! Den har hjälpt mig bland annat att förstå:
 • Vilka förändringar jag behöver göra
 • Hur min uppväxt och miljö format mig
 • Mina tre viktigaste värderingar
 • Vad jag drömmer om och vad drömmarna står för
 • Tydliggjort mina styrkor

Allt detta har påverkat mig positivt både privat såväl som professionellt

Ida Kurvinen, projektledare

Drömmar jag har uppfyllt

Din kursledare Maria Gerlofson, coach, författare, facilitator och roslagsbo.


Kom igång nu!Maria leder dig till Din rätta väg

Om du funderar på att ta hjälp av en coach så kan jag varmt rekommendera Maria Gerlofson. Med sin gedigna utbildning och kunskap leder hon dig med varm hand åt det hållet Du behöver för att av egen kraft och med klok stöttning hitta din rätta väg.

Jag har fått verktyg som hjälper mig att hantera de begränsningar som annars skulle ha stoppat mig på min väg framåt!

Gunilla Rönnkvist, egenföretagare

Kursen Lev ditt drömliv är en onlinekurs du går helt i dig egen takt när det passar dig via din dator.

Du får du ett program i sex steg med verktyg, frågor och inspiration till tankar som kan föra dig vidare.

Allt detta ger dig kursen. Du:

 • Får en tydligare bild vart du är nu, så du får en bra startposition
 • Hittar dina drömmar och blir tydligare med vad du vill, så att du kan nå dit du vill
 • Hittar dina styrkor så att du jobbar med det som är lätt för dig istället för att kämpa med svagheter och problem
 • Får en tydlig bild av dina värderingar så du får en stark inre kompass och lättare att välja
 • Får en tydlig vision av hur du vill ha det i framtiden så att du lättare når dit du vill
 • Får konkreta verktyg som hjälper dig att agera och göra det du behöver för att nå dit du vill
 • Du får metoder och knep som hjälper dig nå dina mål.
 • Efter kursen har du

Totalt är det 15 korta lektioner, varav några är filmer och andra text och bild.

Du får även flera pdfér att ladda ner och jobba vidare med.

Du går kursen i din egen takt och har tillgång till materialet i ett år. Kursen är enkel och pedagogisk och lätt att genomföra rent praktiskt. När du anmält dig får du inloggningsuppgifter och en länk. Det är lätt att följa det pedagogiska upplägget och du behöver inte kunna någon särskild teknik.

Din kursledare


Maria Gerlofson
Maria Gerlofson

Jag har jobbat med personlig utveckling och ledarskap i nära 30 år. Jag är certifierad coach, dramapedagog, civilekonom och skribent. Jag var i flera år chefredaktör på Tidningen PS! Personlig utveckling och psykologi som sedan blev LevaPS!. Jag har också varit coach i Tidningen Hälsa och har skrivit om aktuella böcker om beteendepsykologi och ledarskap för Tidningen Chef.

Mitt första jobb efter examen var på Tidningen Ledarskap. Sedan dess har ledarskap och hur vi har det på jobbet varit ett av mina största intressen i yrkeslivet.

Jag har skrivit flera böcker, bland annat Mod- stå upp för dig själv, som kom ut 2010 på Natur & Kultur. Efter att den kom ut har jag föreläst och pratat om mod med mängder av individer och grupper. 2012 utbildade jag mig till ICF certifierad coach och har sedan dess coachat många människor som vill bli modigare på olika sätt. Jag har framför allt coachat chefer, projektledare, egenföretagare och ledningsgrupper.

Många av dem jag har mött har varit stressade, det är ett stort hinder för förändring. Därför har också utbildat mig till handledare i stresshantering med ACT, Acceptance & Commitment Therapy. Jag håller regelbundet kurser i stresshantering för grupper ute i olika organisationer. Tillsammans med Anja Lindberg har jag skrivit Coachboken, som kom 2017. Det var en lärobok i coachning utifrån ICF´s dåvarande kärnkompetenser för coacher.

Jag har även skrivit boken Drömchef eller stressmakare - 9 vägar till hållbart ledarskap, som kom på Libers förlag 2018. Sedan dess har jag coachat chefer i och haft workshops om hållbart ledarskap - hur du leder för att din personal ska prestera bra och må bra på samma gång.

Jag driver företaget Act and Grow och utbildar och coachar chefer, team och grupper i mod, ledarskap, stresshantering och kreativitet. Jag bor i ett hus i Roslagen nära havet!Vanliga frågor


När börjar och slutar kursen?
Kursen startar så snart du betalt och registrerat dig. Du slutar när du vill under det år du har tillgång till kursen.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Du har tillgång till kursen under ett år från det du registrerat dig.
Vad gör jag om jag är missnöjd med kursen?
Vi vill förstås inte att du ska vara missnöjd. Om du kontaktar oss en vecka efter kursstart och du då enbart gått en modul i kursen får du tillbaka pengarna.
Vem kontaktar jag vid frågor?
Hör av dig till [email protected] med dina frågor. Jag svarar så snart jag kan, men jag jobbar sällan helger, kvällar eller semestrar.

Kom igång nu!