Hitta ditt drömliv

Sex steg för att skapa det liv du vill ha

Har du börjat tvivla på att du är på rätt plats i livet? Funderar du över om du kanske borde göra något annat? Byta jobb? Flytta? Leva på ett annat sätt?

I den här kursen får du hjälp att hitta svaren du behöver för att leva ditt drömliv och verktygen för att ta dig i mål.

Vi mår alla bra av att stanna upp ibland och ställa oss den både roliga och jobbiga frågan: Lever jag verkligen det liv jag vill leva?

Och om svaret är nej – Vad behöver jag göra för att leva det liv jag vill leva?

Går du för länge med den där känslan av att livet borde vara annorlunda, är risken stor att du mår dåligt. Om du stoppat undan drömmar för att du inte trott att det var möjligt för dig eller för att annat kommit i vägen, vet du någonstans ändå att du egentligen vill något annat. För hur mycket vi än stoppar undan och förtränger den där längtan, så ligger den där och skaver i det inre.

Kanske är du typen som alltid närt en dröm? Att göra något där du, dina styrkor och ditt engagemang får utlopp. Där du får blomma ut i hela din skönhet och förmåga. En dröm som fått stå undan för att du kanske inte trott på den, tror att du inte kan leva på den eller för att den känns omöjlig att nå. Omständigheterna har varit fel eller så har alternativen ändå känts tryggare och bättre. Då är det väl dags att plocka fram drömmen nu? Om inte nu - när?

Den här kursen är för dig som vill få fatt i dina drömmar och utforska hur livet skulle se ut om det vore precis som du vill!

Du får en knuff att börja tänka på allvar över vad du vill egentligen och börja ta stegen mot det liv du vill leva.


Kom igång nu!Drömmar jag förverkligat

Vad vill du?


Kom igång nu!Kursen Hitta ditt drömliv är en onlinekurs du går helt i dig egen takt när det passar dig via din dator.

Du får du ett program i sex steg med verktyg, frågor och inspiration till tankar som kan föra dig vidare. Du får hjälp att titta på ditt nuläge, utforska dina drömmar, dina styrkor och värderingar. Du får tips på hur du jobbar med förändringar och verktyg att skapa din egen handlingsplan och börja gå mot det liv du egentligen drömmer om.

Totalt är det 15 lektioner, varav några är filmer och andra text och bild.

Du får även flera pdfér att ladda ner och jobba vidare med.

Du går kursen i din egen takt och har tillgång till materialet i ett år.

Din kursledare


Maria Gerlofson
Maria Gerlofson

Jag har jobbat med personlig utveckling och ledarskap i nära 30 år. Jag är certifierad coach, dramapedagog, civilekonom och skribent. Jag var i flera år chefredaktör på Tidningen PS! Personlig utveckling & psykologi som sedan blev LevaPS!. Jag har också varit coach i Tidningen Hälsa och skriver om aktuella böcker om beteendepsykologi och ledarskap för Tidningen Chef.

Jag har skrivit flera böcker, bland annat Mod- stå upp för dig själv, som kom ut 2010 på Natur & Kultur. Efter att den kom ut har jag föreläst och pratat om mod med mängder av individer och grupper. 2012 utbildade jag mig till ICF certifierad coach och har sedan dess coachat många människor som vill bli modigare på olika sätt. Många av dem jag har mött har varit stressade, det är ett stort hinder för förändring. Därför har också utbildat mig till handledare i stresshantering med ACT, Acceptance & Commitment Therapy.

Jag driver företaget Act and Grow och utbildar och coachar individer och grupper i mod, stresshantering och kreativitet. Jag bor i ett hus i Roslagen nära havet!


Vanliga frågor


När börjar och slutar kursen?
Kursen startar så snart du betalt och registrerat dig. Du slutar när du vill under det år du har tillgång till kursen.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Du har tillgång till kursen under ett år från det du registrerat dig.
Vad gör jag om jag är missnöjd med kursen?
Vi vill förstås inte att du ska vara missnöjd. Om du kontaktar oss under de första 30 dagarna efter kursstart får du tillbaka pengarna.
Vem kontaktar jag vid frågor?
Hör av dig till [email protected] med dina frågor. Jag svarar så snart jag kan, men jag jobbar sällan helger, kvällar eller semestrar.

Kom igång nu!